Nuna URBN - vajíčko budúcnosti? ÁNO!

Len nedávno sa na náš trh dostalo vajíčko, ktoré doslova šokovala konkurenciu. Nesie názov Nuna Pipa URBN a jej funkčnosť je skutočne vysoká. Prvotriedne materiály a špičková bezpečnosť sú u značky Nuna samozrejmosťou. Ja osobne tejto autosedačke - vajíčku predpovedám skvelú budúcnosť a cestovanie s ňou je naozaj nadčasové. Ale viete v čom je Nuna Pipa URBN taká jedinečná?

Nuna Pipa URBN - prvé vajíčko s integrovaným Isofixom

Nuna Pipa URBN ako prvé vajíčko na svete vybavené integrovaným systémom isofix. To znamená, že na jej upevnenie do automobilu už viac nepotrebujete isofixovú základňu. Určite skvelá správa pre rodičov, ktorí často vozili dieťa v dvoch rôznych autách a potrebovali buď dve základne alebo prehadzovali isofixovú základňu z jedného auta do druhého. Isofixový systém je na autosedačke Nuna URBN vyriešený skvelým kĺbikovým spôsobom, takže sa naozaj dokáže prispôsobiť isofixu v každom vozidle a v neposlednom rade si ľahko poradí aj so šikmými sedadlami.

Okrem toho, že túto autosedačku budete mať v aute nainštalovanú za pár sekúnd, za spomenutie skutočne stojí aj fakt, že  napriek tomu, že obsahuje isofixové konektory, váhou 3,3 kilogramu sa radí k najľahším autosedačkám na trhu. Takže manipulácia s ňou bude extrémne jednoduchá aj pre slabšie maminky.

Samozrejme ani vy, čo nemáte v aute isofix nezúfajte. Autosedačku je možné do auta pripútať na pásy vozidla, takže je použiteľná v akomkoľvek vozidle. Tu by som chcela vyzdvihnúť jej jedinečnosť a univerzálnosť, čím Nuna URBN posúva cestovanie s deťmi na vyšší level. Ako bonus, ktorý u tejto autosedačky určite ocenia rozcestovaní rodičia je certifikát pre leteckú prepravu. Ak sa teda chystáte v lete na dovolenku, problém s prepravou malého drobca máte vyriešený.

Ak stále váhate, zastavte sa u nás na predajni v Považskej Bystrici a my Vám s radosťou túto autosedačku predvedieme.

Teším sa, ak Vás článok obohatil o nové vedomosti :)

Gabika