Kidfix III S - viac bezpečnosti do nej už nenapchali

Kategória autosedačiek od 15 do 36 kg je skutočne pestrá, čo sa týka ponuky. Dnes si na pranier dáme moju obľúbenú Britax-Römer Kidfix III S. Táto sedačka spĺňajúcu staršiu normu sa určite nemá za čo hanbiť a hravo strčí do vrecka aj nové typy autosedačiek a to doslova s prstom v Isofixe.

Britax-Romer Kidfix III S recenzia

Prečo by ste si mali vybrať Kidfix III S?

Nuž, pokiaľ máte radi bezpečnosť, tak tu ste správne. Tento model je totižto nabúchaný všetkými dostupnými technológiami, ktoré má Britax-Römer vo svojom talóne. Ľudovo povedané - viac sa do nej už narvať nepodarilo - a vlastne ani nie je treba. Veď jej lacnejšia verzia Kidfix III M bola víťazom testu ADAC v r. 2019 a dokonca bola historicky najbezpečnejšou autosedačkou tejto kategórie v bezpečnosti pri čelnom náraze.

Takže ak hľadáte bezpečnú autosedačku, niet jej čo vytknúť. Hravo ju pripevníte do automobilu pomocou systému Isofix. Pokiaľ Vaše auto Isofix nemá - nevadí. Viete ju pripútať aj bez neho.

Ak stále tápate, akú autosedačku vybrať, tak pre kategóriu 15-36 kg máme samostatný článok, kde zistíte viac informácii, ktoré by Vám mohli pomôcť.

Určite nás potešia akékoľvek otázky, ktoré Vás napadnú a nedajú Vám spať napríklad pri výbere autosedačky. Môžete ich zaslať na mailovú adresu dotazy@123kociky.sk - radi sa na to pozrieme a zodpovieme. Za každú otázku ďakujeme.

Autosedačku Vám bližšie predstavíme v tomto našom videjku:

A ak už nejakú autosedačku máte, nezabudnite si prečítať môj článok, kde sa venujem téme ako bezpečne cestovať s deťmi.

 

kontaktuj ma 123kociky.sk - Ivan Tita