Meyco letné prikrývky nielen do kočíka

Ľahká prikrývka na leto do kočíka a do postieľky

Neviete čo použiť na prikrytie dieťatka počas teplých dní? Holandský výrobca textilných doplnkov prišiel na letnú sezónu s prikrývkami z kvalitného mušelínu. Táto novinka v našej ponuke vyzerá skutočne parádne.

Čo použiť na zakrývanie do kočíka v lete? Meyco prišlo s novou kolekciou prikrývok z mušelínu

Veľa rodičov rieši, čím zakryť svoje dieťa počas letných mesiacov, prípadne počas teplých prechodných dní. Nie každý chce používať ľahké pletené deky, ktoré často bývajú zmesou viacerých materiálov, prípadne ani klasická deka nie je na toto obdobie pre každú mamičku to, po čom túži.

Väčšina rodičov uprednostňuje bavlnené výrobky kde sa len dá. Holandský výrobca Meyco prišiel s novou kolekciou prikrývok, ktoré sú vyrobené zo 100% bavlny, ktorá je vo forme mušelínu jedna z najjemnejších textílii, ktorú pre dieťa môžete použiť. Mušelín posledné roky zažíva veľký boom, takže sa nečudujme, že aj prikrývky sú vyrobené práve z neho. Jedna z jeho výborných vlastností je tá, že vekom, používaním a praním je stále jemnejší - môžeme kľudne napísať, že "zreje" do jemnosti.

Parametre mušelínových prikrývok Meyco

Mušelínové prikrývky Meyco sú vyrábané v rozmere 75x100 cm. Sú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach - väčšinou sa jedná o neutrálne zemité farby, ktoré sa dobre kombinujú aj s inými detskými doplnkami. Je na nich použitý dvojvrstvový mušelín, ktorý je veľmi jemný. Textília je 100% bavlna, bez ďaľších prímesí. Tieto prikrývky sú vhodné do teplého obdobia. Dieťatko ochránia či už pred priamym dopadom slnečných lúčov, ale aj pred prievanom, či inými poveternostnými vplyvmi.

Dajú sa využiť na viacero spôsobov:

  • ako letná prikrývka do kočíka
  • ako prikrývka do postieľky
  • poslúži aj na prikrytie dieťatka v aute počas cestovania
  • na doma sa dajú použiť ako ľahká prikrývka počas celého roka

prikrývka do kočíka na leto z jemného mušelínu