Römer 5Z 2 - nová generácia vajíčok

vajíčko romer s polohovanim do lahu

Nemecký výrobca Britax-Römer si na najnovšej generácií vajíčok dal skutočne záležať. Najnovší model nesie označenie 5Z 2, a v čom je taký geniálny a prečo si ho rodičia tak rýchlo obľúbili si povieme v nasledujúcich riadkoch. Samozrejme toto vajíčko nájdete aj u nás na predajni aj v online ponuke.

Samozrejme okrem špičkového dizajnu a prvotriednej bezpečnosti, hlavným prvkom, ktorý vyšvihol autosedačku Baby Safe 5Z na vrchol, je funkcia Ergo Recline ( ergonomické nakláňanie ). Práve možnosť naklopenia autosedačky umožňuje pohodlnejšie a bezpečnejšie cestovanie s bábätkami. Dobrou správou pre rodičov je, že používanie autosedačky v naklonenej pozícii je schválené používať aj v aute počas jazdy a tiež aj na kočíku. Dieťa má tak zabezpečený komfort a v neposlednom rade zdravý spánok. Pre použitie na kočík je potrebné ku kočíku dokúpiť adaptéry s úchytom na systém Maxi-Cosi. Vajíčko pasuje na väčšinu kočíkov na trhu.

Samotnú autosedačku Baby Safe 5Z je možné napolohovať do dvoch pozícií sklonu chrbtovej časti. Pri kombinácií s isofixovou základňou je možné túto autosedačku napolohovať až do 8 polôh, a tým ju prispôsobiť sklonu sedadla v akomkoľvek aute. Práve naklonená poloha je plochejšia a ergonomickejšia, napomáha zdravému vývoju chrbtice, udržiava otvorené dýchacie cesty a predchádza padaniu hlavičky. Vďaka polohovaniu môžete bez problémov cestovať aj na väčšie vzdialenosti a viete, že vaše dieťa môže spokojne a bezpečne spinkať.

ľahké a polohovateľné vajíčko Britax romer 5Z

DOSTUPNÉ VERZIE ROMER 5Z K ZAKÚPENIU

Autosedačka Baby Safe 5Z sa dá kúpiť samostatne a v aute ju pútate na pásy vozidla. Počas cestovania alebo po nakliknutí na kočík viete využívať dve polohy nastavenia autosedačky.

Pre ešte väčšie pohodlie a bezpečnosť na cestách máte možnosť dokúpenia isofixovej základne, prípadne zvýhodnený set spolu s vajíčkomPoužitie so základňou okrem polohovania sklonu ponúka aj možnosť otáčania o 360°, čím vám uľahčí manipuláciu so sedačkou. Samotná základňa ponúka až 6 stupňov sklonu. Takže ak pripočítame ešte 2 polohy, ktoré ponúka autosedačka, spolu máte až 8 možností polohovania. Pri tejto skvelej funkcii už naozaj nezáleží na sklone sedačiek v aute a vajíčko Baby Safe 5Z bude skvele pasovať do každého automobilu.

Autosedačku baby Safe 5Z si viete kúpiť aj vo zvýhodnenom sete, ktorý naviac obsahuje autosedačku Dualfix 3. Tú využijete ako pokračujúcu autosedačku po vajíčku a je vhodná pre deti až do 4 rokov. V teste Adac skončila táto autosedačka s výbornými výsledkami. 

Ja osobne sa veľmi teším, že túto skvelú autosedačku máme aj na našej predajni, ktorú nájdete v Považskej Bystrici a tiež na našom e-shope 123kociky.sk. Takže ak hľadáte naozaj bezpečnú autosedačku, vhodnú na zdravý spánok vášho dieťaťa aj počas cestovania a nechcete riešiť situácie, kedy by vášmu dieťaťu padala pri spánku hlavička, autosedačka baby Safe 5Z je pre vás tou správnou voľbou. 

Gabika